måndag, november 11, 2013

sen sist

Händer saker
Fick ett kylskåp och ett frysdito. En granne bytte ut och de skulle till tippen. Passar bra för att jag är trött på det gamla bruna som brummar så mycket. Olle och Kjell var här och bar ut respektive in. Dagen efter gjorde jag rent i skåpen och när de torkat så provkörde jag dem. Funkade utmärkt. Men de får stå till våren, för nu är det kallt i skafferiet, där är ju kylan gratis.''

Så ser det ut som om jag skall vara värd för en ny sajt. Det är egentligen ett forum och där skall avhandlas sådant som gäller pensionärer. Jag var ju en gång med i Seniorkontakten, men hoppade av på grund av hur despotiska ägarna var. Dessutom kostade den pengar. Har skrivit om det här.
Så har jag ju varit med på PROs forum för pensionärer. Men jesses vad mossigt! Dessutom fullt av gammalt fackföreningsfolk. Nej, det var inget kul. Får se hur detta blir, är roligt att vara med från start.

Valpen är nu snart 7 månader och busig till tusen. Här om dagen hade hon rivit ner tapeter och i går kom hon med munnen full med något som såg ut som hår. Jag kunde inte fatta var hon hittat det. Men i dag upptäckte jag att hon hittat ett ställe mellan dörrkarmen och väggen, där de hade drevat med lin. Man gjorde så på 50-talet. 

Har än så länge en massa tomater som legat lite här och där för att mogna. Nu är alla mogna på en gång. Gjorde ett par grytor med massor av tomater och i dag har jag gjort två pajer med tomat/lök. Blir nog gott. Häller över en smet med ägg, cremefraice och riven ost. Brukar bli gott.

Har fått ordning på magen igen. Den flippade ur efter att jag kört med LCHF i tre månader. Förra veckan hade jag värk i magen på ett sätt jag aldrig upplevt tidigare. Men surkål är ett livselexir. Åt det morgon och kväll och nu är allt frid och fröjd.

Inga kommentarer: